Ahlgrens Åkeri AB från då till nu

Ahlgrens har lång och gedigen erfarenhet i transportbranschen. Företaget startades redan år 1929 av Bertil Ahlgren. I början var företaget en taxirörelse som senare utökades med buss och lastbilar. 1984 tog sonen Håkan Ahlgren över företaget och idag driver han det tillsammans med sin son Robert Ahlgren.

Företaget har idag 15 anställda; tre arbetar på kontoret och tolv arbetar som chaufförer. Vi utbildar alla våra chaufförer så att de ska ha all rätt kompetens för det de kör.

Ahlgrens har ISO standard 14001:2004

Tjänster

Vi utför alla slags transporter med våra bilar i alla olika slag. Vi kör även betong. I vår breda fordonspark hittar du t.ex. lastväxlare, skåpbilar, små och stora bilar samt kranbilar. Hos oss finns även Ex III-fordon med GPS-sändare och vi har larm på vissa av skåpbilarna.

Vi utför även sandning och grusning av vägar. Vi har en baklastare där vi kan erbjuda snöröjning och lastning och lossning. Vi har grus, jord, sand, torv och vägsalt till försäljning och hjälper till vid stora kranlyft, t.ex. takstolar till husbyggen och väggar. Vi arbetar framförallt mellan Mälardalen och Norrland.